Preview Mode Links will not work in preview mode

Skaraborgspodden


Dec 9, 2020

I årets sista avsnitt intervjuar vi Christina Björklund som är född i Skövde och är en storskalig företagsledare med en gedigen bakgrund inom tabloid- och kulturvärden.

Christina har varvat eget bolag med diverse vd poster och för tillfället innehar hon det ärofyllda uppdraget som vd för Göteborgsoperan och ledamot i SVT:s styrelse.

Lyssna på ett intressant och personligt avsnitt med Christina.

Facebook: www.facebook.com/skaraborgspodden   Instagram: www.instagram.com/skaraborgspodden Linkedin: https://www.linkedin.com/company/skaraborgspodden Hemsida: www.skaraborgspodden.se


Om podden: Tillsammans utvecklar vi och sätter Skaraborg på kartan!

Vi lyfter upp fenomenet Skaraborg i ett poddforum där vi kommer att intervjua intressanta och betydande personer med Skaraborgskoppling. Gästerna kommer exempelvis vara företagsledare som är en bidragande faktor till många av de starka tillverkningsindustrier vi har i regionen. Internationellt uppmärksammade idrotts- och kulturprofiler och människorna bakom tekniska landvinningar och innovationer där Skaraborg varit grogrunden. Fullt fokus på att sprida inspiration till Skaraborgare, av Skaraborgare.