Preview Mode Links will not work in preview mode

Skaraborgspodden


Feb 21, 2021

Årets andra avsnitt bjuder på högt tempo och du hör Linus Carlén om hans känslor kring hur det är att växa upp i en liten småstad och sedan pröva sina vingar i Stockholm. 

Linus berättar även om hur viktigt det är med att bygga varumärke med viktiga kärnvärden samt hans egen resa med skapandet av funktionsdrycken NOCCO.

Lyssna på en helt vanlig Mariestadskille som blev posterboy för Sveriges mest sålda energidryck och en sann marknadsguru för hela branschen!

Facebook: www.facebook.com/skaraborgspodden   Instagram: www.instagram.com/skaraborgspodden Linkedin: https://www.linkedin.com/company/skaraborgspodden Hemsida: www.skaraborgspodden.se


Om podden: Tillsammans utvecklar vi och sätter Skaraborg på kartan!

Vi lyfter upp fenomenet Skaraborg i ett poddforum där vi kommer att intervjua intressanta och betydande personer med Skaraborgskoppling. Gästerna kommer exempelvis vara företagsledare som är en bidragande faktor till många av de starka tillverkningsindustrier vi har i regionen. Internationellt uppmärksammade idrotts- och kulturprofiler och människorna bakom tekniska landvinningar och innovationer där Skaraborg varit grogrunden. Fullt fokus på att sprida inspiration till Skaraborgare, av Skaraborgare.